24 Şubat 2013 Pazar

Telsiz Kullanım Ücreti İptal Etme !





Telsiz Kullanım Ücreti Nedir?


Bu ücret Telsiz Kullanım ücreti olarak tüm ön ödemeli müşterileri adına türkcell, vodafone ve avea tarafından ödenmekteydi. 20 haziran 2011 tarihinde ilk olarak Türkcell bu uygulamayı başlatarak abonelerinden 1.30 Tl telsiz kullanım ücreti düşürmeye başladı. Kısacası devlete sizin adınıza ödenen vergi.


Her GSM abonesinin devlete ödemekle yükümlü olduğu Telsiz Kullanım Ücreti, 2011 yılı için faturalı hat sahibi müşterilerimizin faturalarına aylık 1,30 TL olarak yansıtılmakta, faturasız hat müşterilerimiz adına ise AVEA tarafından devlete ödenmekteydi. 6 Eylül 2011 tarihi itibariyle, telsiz kullanım ücreti faturasız hat sahibi müşterilerimizden de aylık 1,21 TL olarak tahsil edilmeye başlanacaktır.


2011 yılı içinde numarasını taşıyarak Avea’ya gelen faturasız müşterilerimizden 2011 yılı boyunca, standart aktivasyon ile gelen faturasız müşterilerimizden aboneliklerinin ilk 7 ayı boyunca, Telsiz Kullanım Ücreti tahsil edilmeyecektir.




Avea Telsiz Kullanım İptal Etme


Standart Tarife ile yurtiçi heryöne dakikası 41,5 kuruşa konuşun, üstelik aylık 1,21 TL’lik Telsiz Kullanım Ücreti de Avea tarafından adınıza ödensin!


Avea İptal Etmek İçin :Avea İptal
Turkcell


Turkcell Telsiz Kullanım İptal Etme


Tukcell artık standart tarife üzerinden de telsiz kullanım ücreti alıyor. Bu yüzden iptal etme imkanınız bulunmamaktadır.
Vodafone


Her GSM abonesinin devlete ödemekle yükümlü olduğu Telsiz Kullanım Ücreti, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunun 46. maddesi ve ekli ücret tarifesi gereğince sistemde yer alan her abonenin yıllık 13,2 TL olarak devlete ödemekle yükümlü olduğu bir ücrettir. Bu ücret abonelerimiz için aylık 1,30 TL olarak taksitlendirilerek 1 Ağustos 2011 tarihinden itibaren aylık taksitler halinde tahsil edilecektir.


Vodafone Telsiz Kullanım İptal Etme


“Telsiz Kullanım Ücreti’ni benim adıma Vodafone ödesin.” diyorsanız Cep Standart Tarifesine geçmeniz lazım.


Cep Standart Tarifesine Geçmek İçin : Vodafone İptal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder